ONZE MISSIE

“Iedere ondernemer succesvoller laten ondernemen door inzet van hoogwaardige en innovatieve IT oplossingen. Een meedenkende en probleemoplossende Business Partner die kleine- en middelgrote ondernemingen helpt IT optimaal in te zetten in zijn/haar organisatie.”

Wij duiken graag in jouw bedrijfsproces om oplossingen te vinden die ervoor zorgen dat jij productiever, efficiënter en vooral ook veiliger kunt werken. Zo kun jij je eenvoudiger concentreren op wat voor jouw organisatie echt telt.
Benieuwd wat “Total Care ICT Business Partner” voor jou kan betekenen.

Hoe helpen wij

De zakelijke markt digitaliseert in hoog tempo en vraagt daarbij om flexibiliteit, connectiviteit, kwaliteit en veiligheid. Wij inspireren klanten, leveren toekomstvaste IT-oplossingen en onderscheiden ons door ons pragmatisme, pro-activiteit, en direct contact met focus op klantwaarde op lange termijn.
Daarin zien wij drie pijlers die binnen de IT essentieel zijn om uw digitale transformatie succesvol te maken: Connectivity, Cloud en Security.

CONNECTIVITY

CLOUD

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the most responsive to change.”

Charles Darwin

Duurzaamheid is nodig, op ieder vlak

CO2 Neutraal

Zijn al uw ICT producten klimaat neutraal?
Bij Xecute vinden wij dat vanzelfsprekend, wij streven ernaar iedereen op een duurzame manier te verbinden. Samen bereiken we grootse dingen.

Onze datacenters maken slim gebruik van restwarmte, uiteraard gebruiken ze groene stroom en hebben zij een ISO 14001 certificering.  Daardoor wordt slechts 25% van het energieverbruik besteed aan koeling.