Cyber Security is een menselijke noodzaak geworden

Actueel

Cyber-criminaliteit neemt flink toe en niet alleen bij grote bedrijven

1 %
van alle bedrijven is slachtoffer van cybercrime (2019)
1 %
van de slachtoffers is MKB ondernemer met meer dan 1 werknemer
1 %
van jouw medewerkers is zich niet bewust van cybercrime pogingen

Iedere 39 seconden vindt er een digitale inbraak plaats

Bedrijfsstilstand

Kostte 2019: €127.000,- gemiddeld per cybercrime incident

300% meer gerapporteerde cybercrime incidenten sinds corona

ransomware

€5.330,- gemiddeld losgeld per cybercrime incident

infectie ontdekking gemiddeld pas na 6 maanden

bij meer dan 77% van de bedrijven

ontbreekt Cyber Security Incident Response Plan (CSIRP)

95% van cyber infecties door menselijk handelen

Cyber Security Expertise

zal een fundamentele en continue groeiende behoefte voor je bedrijf zijn

Wat betekent het voor jou als jouw computers niet meer werken?

Maak jij je wel eens zorgen of jouw bedrijfsprocessen voldoende zijn beschermd? Kunnen jouw medewerkers je klanten nog helpen als je systemen niet meer werken? Weet jij of jouw back-up geïnfiltreerd is? Hoe staat het met je apparatuur, hebben zij de laatste updates geïnstalleerd?
Ongeacht je antwoorden, jij wilt je bezig houden met jouw business. Voor jou geldt:
Business First – Technology Second

 

Laat jij het over aan experts?

Wij zijn jouw Business Partner op het gebied van Cyber Security.
Cyber Security begint bij een beveiligde aansluiting op het internet. Wij beveiligen deze verbinding standaard met een firewall daar waar het begint.
Dit kan omdat wij een Internet Service Provider (ISP) zijn.
Ook jouw modem (en computers) beheren we en zetten daar een firewall met anti-virus op.
Vergelijk het met een hekwerk om een gebouw. We beheren en monitoren de ingangscontrole. Maar we bieden meer, end point protectie met kunstmatige intelligentie (AI). Want menselijk handelen veroorzaakt bijna alle infecties in systemen. Cruciaal is dus de bescherming van binnenuit.

Backup en bescherming combineren: samen meer POWER!

Natuurlijk heb je firewalls en virusscanners op jouw computer staan. Het probleem hierbij is dat ze alleen beschermen tegen bekende virusaanvallen.
Wat nu als er een onbekende infectie (0-day infectie) jouw bedrijf binnenkomt?
Jouw virusscanners slaan niet aan. De malware nestelt zich langzaam in jouw systemen en back-up.

Wij maken gebruik van kunstmatige intelligentie in onze back-up oplossing. Wanneer cruciale bestanden op jouw systemen veranderen/aangevallen worden, nemen wij dit waar. Wij krijgen een directe melding en het infectieproces stopt onmiddellijk. Zo voorkomen we verdere verspreiding binnen jouw onderneming. Wij herstellen en verschonen het geïnfecteerde systeem.
Zo ben jij weer snel back in business.

Wij slaan jouw back-ups op in zwaar beveiligde cloud oplossingen. Uiteraard gecodeerd en mocht een crimineel jouw back-up toch in handen krijgen, dan kan hij geen informatie uitlezen.
Deze cloud oplossingen zijn op het hoogst denkbare niveau beveiligd. Ze staan fysiek in Duitsland en Zwitserland en voldoen aan de strengste privacy regels (GDPR). Deze back-ups worden minimaal één keer per dag gecontroleerd op virussen, malware, ransomware en cryptomining bedreigingen.
Een “slapend” virus krijgt zo ook geen kans.

Total Care?

Wij gaan nog verder in onze oplossingen als het om cyber security gaat
Lees verder, je bent er bijna

Total Care Business Partner 64%

Integratie van veiligheid gaat bij ons nog verder...

key cyber security

Zo combineren wij jouw Microsoft 365 producten en apparaten met een twee traps verificatie.  Zelfs als login gegevens bekend zijn bij derden is er niets aan de hand.  Er vindt een extra verificatie plaats. Bijvoorbeeld door middel van je mobiele telefoon én je vingerafdruk. Bij verlies of diefstal wissen wij op afstand alle gegevens die waardevol kunnen zijn.

Jouw Microsoft 365 producten breiden we uit met Advance Trust Protection (ATP).  Daarmee worden bekende malafide websites en links in je Outlook al tegengehouden.  Sluipt er toch nog een phishing mail door, herkent het systeem dat het mogelijk niet pluis is en opent deze link in een beschermde omgeving, zodat je systemen niet geïnfecteerd kunnen worden.

finger print security
home office

Complete Office protectie (Microsoft & G Suite) en cloud-to-cloud backup. Inclusief Microsoft Teams. Thuiswerken tast zo niet meer de veiligheid van je bedrijfsproces aan, ongeacht vanaf welk apparaat je werkt.  Het open zetten van extra deurtjes in het hekwerk is niet nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan bieden wij VPN oplossingen aan, zodat de toegang via een eigen beveiligde tunnel tot stand komt.

Een geslaagde beveiliging bestaat uit een totaal pakket aan maatregelen:

Wat is er nodig

Onze oplossingen

integratie = goedkoper

Door het naadloos aansluiten van alle aspecten rond Cyber Security en dat bij één Managed Service Provider (MSP) onder te brengen bespaart in kosten. Besparing omdat het aantal software licenties afneemt en minder doorberekende overheadkosten. Service contracten zijn goedkoper en flexibeler omdat alles bij één aanspreekpunt ligt. Wij helpen jou met alle ICT aspecten.
Onze Backup-as-a-Service (BaaS) oplossing is flexibel en hybride inzetbaar.
Je kunt je eigen bestaande back-up oplossing (blijven) gebruiken. Wij ondersteunen meer dan 20 platformen, dus ook je VMWare, MS Hyper-V Server, MacOS, iPhones of iPads kunnen mee beschermd worden.
Liever zelf controle houden over je back-up? Geen probleem, via een webinterface kun je zelf aan de slag. Kom je er niet uit, dan zijn wij er altijd nog om je te helpen.

Back-up oplossing met security is los al verkrijgbaar vanaf € 8,37 per maand

Industrie standaarden

CSA - Cloud Security Alliance

Onze cloud oplossingen zijn lid van de Cloud Security Alliance

AV Test

Resultaat AV-Test maart 2020:
Test winnaar met 100% detectie score.

logo-amtso

Anti-Malware Testing Standards Organization lid

Cloud opslag alleen is niet voldoende

Een online opslag zoals OneDrive is géén back-up en ook géén virus killer. Door de automatische synchronisatie kan het zelfs zijn dat het virus zich in de cloud bevindt. Je verbindt je nieuwe PC met de cloud en voor je het weet zit het virus op je nieuwe PC, met alle gevolgen van dien.
Onze oplossing biedt optimale bescherming én je kritische data gaat nooit verloren, ook niet als jij die toevallig overschreven hebt.

80%

van de cloud gebruikers heeft data verloren in de cloud

Samenvatting specificaties

Vraag naar alle mogelijkheden en specificaties
acronis-hybrid-cloud-architecture xecute

Laat je niet gijzelen, wij bieden je bescherming.
Ransomware is de digitale wereldwijde pandemie.

93%

van de bedrijven gaan failliet als ze niet binnen 10 dagen bij hun bestanden kunnen

Frequently asked questions

De back-up servers voldoen aan de hoogste veiligheids- en beveiligingsstandaarden. Dit betekent dat je data versleuteld opgeslagen en verzonden wordt naar de servers. Daar maakt de server een extra kopie van je cloud back-up in het datacentrum. Je hebt dan dus twee back-ups, die afzonderlijk van elkaar worden opgeslagen. Als er iets stuk gaat, wordt dit weer vervangen en een kopie gemaakt vanuit die secundaire back-up. Naast deze bescherming bieden wij de mogelijkheid om je back-ups met een extra encryptiesleutel te beveiligen.

Je back-up wordt in Frankfurt (en eventueel extra in Zwitserland) opgeslagen en voldoet aan de Europese wetgeving. Dat betekent dat je bestanden veilig zijn voor overheidsinstanties en volledig voldoen aan de GDPR. 

Allereerst, NOOIT ingaan op het verzoek van losgeld te betalen. 

Zorg dat je steeds back-ups maakt van je bestanden. De versleutelde bestanden door ransomware vervang je makkelijk met die van je back-up. Zorg er eerst wel voor dat de ransomware software verwijderd en geblokkeerd is.

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig, neem dan direct contact met ons op: 088 – 030 88 88

Doe ALTIJD AANGIFTE bij de politie!

Dit is een grote vergissing die velen maken. Microsoft 365 is verantwoordelijk dat jij bij je data kan die in de cloud is opgeslagen. Voornaamste dienst is dus dat jouw data niet verloren gaat bij stroomuitval, hard- en software uitval, etc.  Zelf ben je verantwoordelijk voor menselijke fouten, virussen en malware, programmeer fouten, hackers, etc. Microsoft maakt dus een kopie van je actuele situatie en geen kopie van de verleden situatie.

Ook zijn instellingen van bijvoorbeeld de “Recycle Bin” (binnen Microsoft 365) niet aan te passen. Voorbeeld: een mail die jij verwijderd komt in de Recycle Bin of Prullenbak terecht. Na één maand wordt deze mail automatisch verwijderd en is deze niet meer terug te halen. Hetzelfde geldt voor je OneDrive of SharePoint bestanden. Echter, de gemiddelde tijd voordat je er achter komt dat je iets mist, per ongeluk gewist hebt, getroffen bent door ransomware, is 6 maanden. Je komt niet meer bij je oude data zonder een goede back-up oplossing. Ter illustratie zie afbeelding hieronder.

Microsoft 365 Bewaartijd

Cijfers zijn met grote zorg samengesteld, neem contact met ons op voor meer informatie en bronnen.