Welke service helpt jouw organisatie om succesvol te zijn?


Wij zetten onze kennis en ervaring graag in op het gebied van beheer en optimalisatie van ICT. Advies en begeleiding bij keuzes voor de lange en korte termijn, flexibel en eventueel samen met onze partners.
Organisaties kunnen niet meer zonder ICT oplossingen bestaan – het optimaliseren van processen en investeringen is belangrijker dan ooit. De digitale transitie is in volle gang, welke maken jou nog succesvoller? Van het creëren van flexibele (thuis-)werk plekken tot aan veilige mobiele oplossingen. 

 

"Total Care" Werkplek

Flexibel een werkplek creëren, of het nu gaat om internet, vast bellen (met mobiel), telefooncentrale en dat alles veilig voor een vast bedrag per maand en per maand opzegbaar. Wij geven advies op maat en daardoor vaak goedkoper, benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Vaste telefonie en/of met mobiel bellen integreren met alle functionaliteiten van een telefooncentrale zonder dure investeringen. Functionaliteiten zijn flexibel (zelf) te veranderen. Thuiswerken als op kantoor! Bellen en bereikbaar zijn met Microsoft Teams? Dit is uitstekend te combineren met onze cloud telefooncentrale.               

WPaaS = Werk Plek as a Service

Desktop UWIDE werkplek

Wil jij voor een vast bedrag per maand, flexibel een hybride werkplek (thuis en kantoor) creëren? Met de daarbij behorende service en beheer. Je kunt makkelijk en flexibel diensten toevoegen, of het nu gaat om internet, vast bellen (met mobiel), Office 365, telefooncentrale en dat alles veilig voor een vast bedrag per maand en per maand opzegbaar. Kies voor onze WPaaS oplossing!s

Slimmer werken door altijd de nieuwste Office software te gebruiken. Bestanden makkelijk onderling en tegelijkertijd bewerken en delen. Laat je team met Teams werken, Teams is meer dan online vergaderen. Wij begeleiden deze transformatie, zodat jij slimmer en optimaal kan gaan presteren. 

Cloud diensten

In de Cloud werken is door het thuiswerken niet meer weg te denken. Onze oplossingen kennen een breed spectrum, van totale online werkplekken tot aan Microsoft 365 met backup faciliteiten. Hosted-Exchange, Cloud Data Opslag of VPS services. BaaS (Backup-as-a-Service) in combinatie met anti ransomware. Uiteraard ontbreekt vergaderen via Teams niet.

Verbindingen en netwerkbeheer

Zorgeloos internetten via uitgebreid pakket van Fiber, DSL, 5G Backup, IP-VPN tot aan mobiele data. Onafhankelijk door verschillende aanbieders en op wens een uptime garantie tot 99,9%
Wij monitoren jouw verbinding actief en als deze langer dan 3 minuten offline is, krijgen onze technici direct een melding en gaan zij direct aan de slag om de oorzaak op te lossen.

Disaster Recovery - disaster prevention

Data herstel en preventie mogelijkheden beginnen bij een goede backup oplossing. Systeemherstel van ruim 20 platvormen, actieve preventie met maandelijkse rapportage. Wij zijn jouw reddingsboei als je computer niet meer werkt, in 98% van de gevallen herstellen wij/jijzelf jouw systeem op afstand – mits geen hardware failure.
Zelfs als Windows door een fout niet meer start, kunnen wij een backup op afstand terugzetten, zodat jij weer aan het werk kan.
Kostenbesparend door hybride oplossingen en zelf management. 

Hardware advies met managing services

Zoek je een partner die je helpt met een goede prijs-kwaliteit verhouding van je hardware? Of heb je juist specifieke hardware nodig? Wij helpen je graag en combineer je het met onze managing services en/of andere diensten, dan heb jij de garantie dat alles goed en veilig werkt. Uitval van systemen vormen een grote kostenpost, bespaar door één aanspreekpunt te hebben. Probleem analyse werkt sneller door één partij die alles beheert. Eén telefoontje naar ons en wij helpen jou verder.

compas sun

"Wifi as a Service (WaaS)

Wij bieden oplossingen om het draadloze netwerk te monitoren en te beheren. Wij zorgen voor een optimale gebruikservaring door de netwerkbelasting te monitoren. Veilige Wifi oplossingen die mogelijk dure netwerkinvesteringen overbodig maken.

Bring/Choose Your Own Device (BYOD)

Wil jij jouw mensen zelf de keuze geven met welke apparaten zij gaan werken. Veilige integratie met alle functionaliteiten binnen de kaders van de organisatie. Gebruikers kunnen zelf kiezen welke laptop, tablet en/of telefoon zij willen gebruiken.